Stort udvalg af Markberg tasker & accessories - Shop nu på neye.dk (2024)

Markberg er en virksomhed, der er opstået ud af kærlighed til kvalitetsprodukter og til hinanden. Markberg er startet af Mette Astrup (MA) og Rune Klemmesen (RK), der både er partnere professionelt og privat. I modsætning til mange andre, går de ind for at blande arbejdsliv og kærlighedsliv – og det går op i en højere enhed, i de produkter de designer, udvikler og fremstiller.

Markberg går efter et moderne look i et gennemtænkt og funktionelt design, der gør det let at elske et Markberg item i lang tid. Den høje kvalitet skinner igennem hele sortimentet, og udover, at det bidrager til nogle smukke produkter, så får man også helt naturligt Markberg tasker og accessories, som man bruger i lang tid, og ikke bare smider ud efter kort tids brug. Det enkle og rene design med unikke detaljer er meget kendetegnende for Markberg.


Skandinavisk design med omtanke

Markberg går aldrig på kompromis, hverken i deres valg af materialer eller samarbejdspartnere. Deres skindprodukter kommer fra højt kvalificerede producenter fra forskellige steder i verden, og det er vigtigt for Markberg, at de kan være stolte af det de laver. Både når det kommer til produkterne og i deres samspil med fabrikkerne.Bæredygtighed, kvalitet og skandinavisk design er kerneværdier for det danske brand. Mette og Rune har altid været passionerede omkring bæredygtighed, og det bæredygtige fokus er kun blevet større med tiden. Det har bl.a. resulteret i en kollektion af tasker, der er lavet af genanvendte plastikflasker, kaldet Markberg Recycled. Og i forhold til deres store lædervare produktion, så arbejder de ud fra devisen zero waste, ved at benytte restlæder til forskellige formål. Bliv klogere på deres mange tiltag og certificeringer på bloggen.

Mød det populære brand på NEYE Blog.


Stort udvalg af Markberg tasker

Markberg repræsenterer alt det, vi står for – kærlighed til produkterne og den gode kvalitet. Det enkle design med sans for detaljen skinner igennem, uanset om det er crossbody tasker, skuldertasker, bæltetasker, computertasker eller de skønne accessories som punge, smykkebokse, handsker og bælter.

Er du på udkig efter en arbejdstaske, måske endda en computertaske, så kig efter de fede workbags Raze, Kaysa eller Agnete, der kan rumme henholdsvis 15", 14” og 13”. Markberg crossbody tasker er unikke på hver deres måde og favner både de smukkeste lædertasker og de mange casual recycled bags, der hurtigt er blevet nye fashion favoritter. Markberg Darla Recycled er skabt af genanvendte plastikflasker, der nu er transformeret til en cool taske i vandafvisende og slidstærkt materiale. Darla kan rumme det meste, som du har behov for til daglig. Stroppen er justerbar og kan også tages helt af, hvis du f.eks. ønsker at style den med en anden taskerem fra Markberg. Darla Recycled findes i mange lækre og tidløse farver. En anden bestseller er Arabella crossbody taske. Markberg Arabella har en klassisk harmonikaform, som gør, at tasken har flere separate rum indvendig.


Markberg punge og kortholdere

En Markberg pung er udført i høj kvalitet og i et design, der gør en forskel i hverdagen. En pung skal nemlig både være praktisk og rummelig, så der er plads til kort, kontanter og andre småting. Derudover kan det være en fordel, hvis en pung er inddelt i flere rum, så det er nemt at finde rundt i sine ting. Markberg designer både punge og kreditkort holdere, i flere modeller og farver i skind, så du kan finde en pung, der passer til dig.


Markberg smykkeboks

Hvis du søger en smart opbevaringsløsning til dine smykker i et stilfuldt design, så skal du kigge nærmere på Markbergs smykkeskrin. Smykkeskrinene kommer i forskellige modeller – Lova smykkeboks og Nerina smykkeboks – og ikke mindst i et væld af flotte farver. Markberg smykkeboks er udført i lækkert skind og med 100% bomuldsfor. Og så lukkes de med lynlås, hvilket giver dem et moderne touch. Vælg mellem den klassiske sorte, snake-print eller noget helt tredje. De fine smykkebokse indeholder en smykkepude til ringe og flade smykkelommer til halskæder eller armbånd.


Customize din taske med en guitar strap taskerem

Markberg rammer modens tendenser, også når det kommer til at gøre din taske mere personlig. En ny rem kan give din taske et helt nyt udtryk og det er der mulighed for med Markbergs taske remme Finley guitar strap og Agatha guitar strap. Du kan selv bestemme din taskes udseende ved at skifte remmen. Remmene fås i et hav af farver og mønstre - et perfekt valg til dig, der ønsker at give din gamle taske et nyt liv. Er du mere til en let kæderem, så er Markbergs taskerem Athena et rigtig fint bud.


Handsker og luffer fra Markberg

Søger du lækre, varme handsker af høj kvalitet til årets kolde måneder? Med handsker og luffer fra Markberg er du sikker på at kunne holde hænderne varme samtidig med, at du holder et smukt ydre. Markberg handsker er virkelig flotte, og der er hverken gået på kompromis med stil eller funktionalitet. Vælg et par flotte Markberg handsker med pelskant, eller gå efter et par handsker i en blanding af strik og læder, der giver dig den ultimative varme i fingrene. Som erfaren handske producent har Markberg naturligvis også et fint udvalg af handsker med touch funktion til håndtering af smartphones.

Modellerne Harvey og Francis er blandt de populære herrehandsker fra Markberg og til kvinder ser vi mange par, der hitter, f.eks. Helly, Abigail og Piper samt lufferne Peyton.


Markberg udsalg

Markberg tasker er, på trods af den gode kvalitet, et eksempel på, at godt dansk design også findes i en prisklasse, der er til at betale. Selvom priserne på Markberg er meget rimelige, den høje kvalitet taget i betragtning, så er der selvfølgelig også altid gode tilbud og kampagner her på neye.dk. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få besked, når vi har Markberg taske tilbud og så kan du måske finde den crossbody eller bumbag, som du gik og drømte om.

Stort udvalg af Markberg tasker & accessories - Shop nu på neye.dk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6537

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.