CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (2024)



Prijs € 425,00 inclusief BTW ( € 351,24 exclusief BTW )
Wij berekenen meestal geen verzendkosten! Klik hier voor informatie.


Reviews CaravanMoverShop klik hier!
Reviews CaravanMoverShop klik hier!


Klik hier om te bestellenKlik hier om te bestellen

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (1)

Website CaravanMoverShop
CaravanMoverShop is gespecialiseerd in caravan movers. Onderhoud en reparatie kunnen wij daarom goed en professioneel uitvoeren. Wij bieden een uitgebreid service netwerk voor reparatie en onderhoud van uw caravan mover. In samenwerking met de fabrikanten Reich, Truma en AL-KO verrichten wij service werkzaamheden, ook indien de mover niet bij ons gekocht is. Indien u een probleem heeft, kunt u ons bellen of mailen om een afspraak te maken op een van onze vestigingen. Zodra u langs komt wordt eerst gecontroleerd of de mover correct gemonteerd is en zullen wij de accu doormeten. Vervolgens zullen wij het probleem oplossen. U kunt op afspraak bij een van onze locaties langskomen te NL-Groningen, NL-Lelystad, DE-Huefingen en ES-Málaga. Mocht u het zelf willen doen, dan kunt u online de producten bestellen. Wij zullen dan op uw specificaties het onderdeel toezenden. U kunt de producten uiteraard ook retourneren indien u niet het juiste onderdeel heeft besteld. Echter wij brengen dan wel de transport en bankkosten in rekening.



Wij vinden het belangrijk dat u zich goed laat informeren welke caravan mover de meest optimale keuze is voor uw caravan en uw gebruik. De aanschaf van een mover is een grote investering en dan wilt u natuurlijk wel de meest optimale mover aanschaffen voor uw situatie en ook dat de levensduur zo lang mogelijk is. Voor ons is het belangrijk dat we ruim de tijd nemen voor het adviseren, zodat we samen met u de meest optimale mover kunnen kiezen.

Het is van belang dat de caravan mover goed gemonteerd wordt. Er moet rekening gehouden worden met verschillende zaken tijdens de montage. Een goede montage zorgt ervoor dat de mover langer mee gaat. Daarnaast controleren we bij elke montage of de gewenste mover de juiste mover is voor uw caravan. De monteur neemt de tijd om de mover professioneel en netjes te monteren. Hij heeft voor een complete montage aan huis ongeveer 3 - 4 uren nodig. Kiest u voor montage in één van onze vestigingen dan brengt u de caravan in de ochtend en haalt u deze aan het einde van de dag weer op. Na de montage krijgt u van de monteur een uitgebreide uitleg en tips hoe u de mover het beste kunt bedienen en hoe u de accu optimaal kunt onderhouden.

Wij proberen de accu, acculader en besturingskast op de door u gewenste plek te plaatsen. Wij doen ons best om tijdens de montage de plaatsing van de producten zo ideaal mogelijk te maken. De mover monteren we het liefst voor de wielen (de disselzijde). Indien u erg weinig kogeldruk heeft, kunnen we desgewenst de accu ook voor de wielen plaatsen of juist meer naar achteren als u te veel kogeldruk heeft. Bij montage voor de wielen blijft de mover tijdens het rijden schoner, achter de wielen komt er water en vuiligheid op de mover. Soms kan een mover alleen achter de wielen geplaatst worden, vanwege geringe bodemvrijheid of obstakels voor de wielen. Wij adviseren dan een mover waarbij in ieder geval de motor van de mover zo optimaal mogelijk is afgeschermd door een kap, zodat deze bij slecht weer niet constant wordt blootgesteld aan water wat over of zelfs in de motor kan komen.

Nadat de gewenste mover gekozen is, moet de mover gemonteerd worden. Alvorens de monteur begint met de montage wordt met u overlegd over de plaatsing van de accu en alle toebehoren. De monteurs hebben veel ervaring en denken met u mee zodat een optimale, veilige plaats gezocht wordt voor de accu, acculader en besturingskast. Door een optimale plaatsing heeft u een betere gewichtsverdeling en maximaal gebruiksgemak. De levensduur van de mover staat of valt met de kwaliteit van de montage. Tijdens de montage werken wij de bekabeling onder de caravan weg in een slagvaste, flexibele buis en wordt de kabeldoorvoer afgedicht.

Montage kan in een van onze vier filialen in NL-Groningen, NL-Lelystad, DE-Huefingen en ES-Málaga. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van movers op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of op een camping. Bij een montage neemt de monteur alles mee zodat de mover bij u op locatie even vakkundig gemonteerd wordt als bij ons in de werkplaats. Deze service bieden wij aan in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en het noorden van Frankrijk. De mover wordt compleet gemonteerd en volledig werkend opgeleverd. Na de montage krijgt u een complete uitleg en tips hoe de mover te bedienen. U rangeert onder begeleiding van de monteur uw caravan zodat u met een vertrouwd gevoel op pad kunt.

Wij bieden montage van onze movers in de werkplaats en montage aan huis aan.

Er zijn twee soorten montage, de standaard montage en de complete montage. Wij leveren alleen de complete montage, maar om de vergelijking goed te kunnen maken met de concurrentie noemen wij ook de standaard montage. Onze montages voldoen altijd aan de wettelijke EN/DIN norm en natuurlijk houden wij ons aan het montage voorschrift van de fabrikant.

U kunt er ook voor kiezen de montage zelf uit te voeren, maar een caravan mover is een storingsgevoelig product. Het product zit namelijk onder de caravan, waar de combinatie van elektronica met vuil en vocht op den duur voor problemen kan zorgen. Een mover gebruikt enorm veel stroom, op een recht stuk al snel 20A, maar bij belasting kan dit oplopen tot circa 70A met zeer kortstondige pieken van ruim 300A. De montage moet daarom secuur en goed verricht worden. Wij stellen hoge eisen aan de montage, dit voorkomt veel problemen. Door opgedane ervaringen adviseren wij niet meer de mover zelf te monteren, maar dit professioneel te laten doen. De kans op storingen neemt significant af. Wij verrichten garantiewerk voor de verschillende fabrikanten en houden bij hoe de storingen ontstaan. De meeste storingen ontstaan door montagefouten en niet door fabricagefouten. Een simpel kabeloogje niet goed genoeg vastzetten kan na 3 jaar een defecte besturingskast tot gevolg hebben. Het vervangen hiervan kost meer geld dan de besparing op de montage.


Een goede montage is belangrijk voor de levensduur van een mover. De montage laten wij alleen doen door onze eigen monteurs, die dagelijks movers monteren. Bij elke montage volgen we de specificaties van de fabrikant en de wettelijke DIN-normen. Wij proberen de accu, acculader en besturingskast op de door u gewenste plek te monteren. Ook zorgen wij voor de 230V aansluiting die nodig is voor de acculader. De kabels lopen onder de caravan door in een slagvaste, flexibele buis. Tips voor een optimale werking van de mover en gedetailleerde instructies zijn ook bij de complete montage inbegrepen. Onze montage bij u op locatie is handig. Voor slechts 90 euro meer komt onze eigen ervaren monteur door het hele land bij u langs en monteert de mover ter plaatse. Hij heeft alles bij zich om een mover te monteren. Voor de montage hebben we geen brug nodig, we raden zelfs aan om de caravan op de grond te laten staan. Dan komt het gewicht op de banden en dan kunnen we de afstand tussen de banden en de aandrijfrollen optimaal afstellen. Montage is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (2)
Montage aan huis, ook in de Alpen.



Voor de montage hebben wij uw caravan een hele werkdag nodig. U kunt de caravan brengen en halen in overleg.

Indien u een mover wilt laten monteren of advies nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via email of via de telefoon. U kunt het centrale nummer bellen, wij hebben geen telefoonnummers voor de vestigingen. Wij zorgen dat de mover en accessoires op de plek van montage aanwezig zijn. Een aanbetaling is niet nodig, de betaling vindt altijd plaats na de montage. Controleer vooraf wel of u het hele bedrag kunt pinnen; vaak moet de limiet tijdelijk verhoogd worden.


Na de montage krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking en de bediening van de mover. Daarnaast leggen wij uit hoe u de accu optimaal kunt onderhouden, wij leveren hiervoor ook een adviessticker mee. U kunt de meeste accu's de gehele winter in de caravan laten staan als u ons advies opvolgt.

De betaling kunt u daarna verrichten, dit kan per PIN (alleen op de vestigingen), contant aan de monteur of per overschrijving met iDeal in het bijzijn van de monteur.


Wij hechten veel waarde aan een nette en complete montage. Daarom wordt bij ons standaard de volledige lengte van de motorkabels in een beschermende flexibele buis onder de caravan gemonteerd. Vanaf de fabrikant wordt slechts een kort stukje flexbuis meegeleverd om de kabels door het chassis te leiden. De overige lengte is dan onbeschermd.
De monteur zorgt ervoor dat de mover vakkundig en volgens de normen en richtlijnen van de fabrikant wordt geplaatst. Hij bespreekt met u de meest geschikte plaats voor de accu, acculader en regeleenheid. Er wordt een stopcontact gemonteerd als deze nog niet aanwezig is. Hierop wordt de acculader aangesloten. Na de montage krijgt u een uitgebreide uitleg met tips hoe u de mover het beste kunt bedienen. U kunt dan direct even kort oefenen terwijl de monteur toekijkt. Wij monteren volgens de wettelijke installatienorm EN1648.

Na de montage moet er genoeg bodemvrijheid over blijven zodat de kans dat u schade aan de mover rijdt zo klein mogelijk is. Dit wordt vooraf gecontroleerd.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (3)

Controle bodemvrijheid.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (4)

Deze controleren we het liefst als de caravan achter de auto hangt.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (5)

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (6)

De besturingskast, accu e.d. worden aan de binnenkant gemonteerd op een voor u en ons optimale plek.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (7)

En zo ziet het er uit als de mover gemonteerd is, er is meer dan genoeg bodemvrijheid om over een drempel heen te rijden.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (8)

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (9)

Voorbeeld complete montage van een AL-KO Mammut, welke geen besturingskast heeft.
De motorkabels worden in de flexibele buis door de bodem gevoerd. Deze worden aangesloten op de besturingskast. De mover krijgt zijn energie uit de accu welke goed wordt vastgezet met het montageframe. De accu wordt geladen door de acculader zodra de caravan op het 230V net wordt aangesloten. Deze acculader krijgt zijn energie via een 230V stopcontact, welke ook door ons wordt gemonteerd als deze nog niet aanwezig is.
Wij zorgen voor een optimale montage afwerking, zodat er zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat. We positioneren alles zo optimaal mogelijk. Dit betekent echter niet dat de accu overal waar u wilt geplaatst kan worden. De accu heeft ruimte nodig en de monteur moet ook ruimte hebben om te kunnen monteren.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (10)

De waterafvoer van uw caravan wordt indien nodig verlegd. Bij montage achter de wielen is het mogelijk dat de reservewielhouder verwijderd moet worden, evenals de eventueel aanwezige AL-KO kriksteunhouders. U dient voortaan een normale autokrik te gebruiken. Al deze werkzaamheden zijn bij de montageprijs inbegrepen.

De motorkabels worden weggewerkt in een flexibele, slagvaste buis. Deze buis wordt met houders vastgeschroefd onder de caravan. De kabels worden door 2 gaten in de bodem naar binnen gevoerd. De gaten worden volledig afgedicht met kit.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (11)


Onze monteurs kunnen, tegen een kleine meerprijs, ook de montage bij u aan huis verrichten. De monteur neemt de mover en alle benodigdheden mee in de servicewagen. De mover wordt op dezelfde wijze gemonteerd als bij een van onze werkplaatsen. De kosten voor de montage zijn in het gehele land gelijk, behoudens op de eilanden. De montage kan ook plaatsvinden bij uw caravanstalling of op elke andere locatie.

Hierbij is het belangrijk dat de caravan op een vlakke ondergrond staat en dat er minimaal 1,5 meter vrije ruimte (zonder stoeprand) rondom de caravan is. Verder mag de monteur geen gevaar lopen door voorbijkomend verkeer.
Wij monteren in een groot deel van Europa aan huis, de prijzen zijn per land verschillend.

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (12)
Regio indeling, prijzen zijn verschillend per land.


FiliaalDatum
Montage brengen en halen op dezelfde dagNL-Groningen09-07
Montage brengen en halen op dezelfde dagNL-Lelystad24-07
Montage vandaag brengen, enkele dagen later halenNL-GroningenMaandag - Vrijdag
MontageDE-Hufingen2 weken
MontageES-Malaga2 weken

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (13)


producten-43279-CaravanMoverShop-Complete-montage-onder-uw-dubbelassige-caravan-te-NL-Groningen-.php

  • Bestellen? Klik op de knop bestellen.
  • Alle prijzen zijn inclusief btw.
  • Wij verzenden onze producten in Nederland met PostNL.
  • Wij verzenden uw bestelling vanaf 79 euro zonder transportkosten!
  • U kunt de producten ook afhalen in NL-Groningen, NL-Lelystad, DE-Huefingen en ES-Málaga.
  • Klik hier voor meer informatie over bestellen, afhalen en thuisbezorgen.

Onze prijs: € 425,00

Klik hier om te bestellenKlik hier om te bestellen

Artikelnummer: 43279
EAN code:0000000043279

Artikelnummer fabrikant: 43279

CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (14)

Vragen? Mail ons! Wij antwoorden altijd snel. info@CaravanMoverShop.nl
Of gebruik ons contactformulier.


CaravanMoverShop Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (15)

Op werkdagen tot 17.00u:

NL +31(0)85-7843666

DE +49(0)771-16292937

NL +31(0)85-7843666

AT +43(0)720-519189

CH +41(0)52-5896848

FR +33(0)182-885665

BE +32(0)2-8089150

ES +34-634345938


Kijk ook bij onze hardlopers:
- Truma Mover Smart M V1
- Reich EasyDriver Active 2.0
- AL-KO Mammut M20


CaravanMoverShop:Reviews| Privacyverklaring| Algemene voorwaarden| Juridisch| Contact
Website:Verzendkosten| Klantenservice| Winkelwagen| Dealers
Media:Facebook| Youtube
Filialen: NL-Groningen | NL-Lelystad | DE-Huefingen | ES-Malaga | AT-Wiener-Neustadt


©2000-2024 CaravanMoverShop


CaravanMoverShop  Complete montage onder uw dubbelassige caravan te NL Groningen NL Lelystad DE Huef (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5507

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.