Assisitent Vestigingsmanager | Echt | LKQ Fource | Werkzoeken.nl (2024)

Vacature in het kort

Als Assistent Vestigingsmanager bij LKQ in Echt ben je de cruciale ondersteuning voor de vestigingsmanager, gericht op het welzijn van medewerkers en het behalen van optimale resultaten. Geniet van een competitief salaris, uitzicht op een vast contract, een uitstekende pensioenregeling, collectieve verzekeringen, en de mogelijkheid tot bedrijfsfitness om na werktijd op te laden. Een rol waarin je echt het verschil maakt! Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.

Volledige vacaturetekst

Als Assistent Vestigingsmanager bij LKQ in Echt ben jij de onmisbare rechterhand van de vestigingsmanager. Het is voor jou belangrijk dat de medewerkers zich gehoord en gewaardeerd voelen en jij verliest dit niet uit het oog. Daarnaast richt jij je uiteraard op het best mogelijke resultaat en groei van de vestiging. Dat wordt gewaardeerd! Wij bieden jou dan ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed inkomen tussen €2.650 en €3.700 bruto afhankelijk van kennis en ervaring, uitzicht op een vast contract en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een mooie pensioenregeling, collectieve verzekeringen, 25 vakantiedagen, een laptop en een mobiele telefoon. Is dit jouw volgende bestemming?

Op jouw to-do lijst:
Als Assistent Vestigingsmanager bij LKQ in Echt maak jij je samen met de Vestigingsmanager hard voor de resultaten van jouw vestiging. Niet alleen op commercieel gebied, maar ook als het gaat om personeelsbezetting, budgetten, kostenbeheersing en de ontwikkeling van jouw teamleden.
Samen met en bij afwezigheid van de Vestigingsmanager inspireer, motiveer en coach jij ook de collega’s om het beste uit zichzelf te halen en de klant zo goed mogelijk te ontzorgen.
Onder jouw taken valt:
• Alle werkzaamheden die voorkomen en noodzakelijk zijn op de vestigingen, denk hierbij aan administratie, maar ook in de winkel, verkoop, magazijn, expeditie en logistiek
• Het creëren van een goede werksfeer en teamgevoel bij alle medewerkers in jouw vestiging
• Het open communiceren over behaalde resultaten. Successen vieren jullie samen!

Meer informatie over LKQ
LKQ Benelux-France is onderdeel van LKQ Corporation. Vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk leveren we zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie. Wij staan nooit stil en zijn constant op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Naast auto-onderdelen hebben we diepgaande kennis van banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en uitrusting. We waarderen de expertise van ons team en bieden de juiste route naar carrièregroei.

Jouw team
Als Assistent Vestigingsmanager bij LKQ in Echt ben jij, samen met de vestigingsmanager, de drijvende kracht van de vestiging. Jij weet ook wanneer er iets misgaat de juiste werkwijze te bepalen. Jouw team bestaat uit een groep van 7 chauffeurs, 3 magazijnmedewerkers, 2 expeditie en een baliemedewerker. Wat deze jonge groep verbindt is het gezamenlijk doel om het best mogelijk resultaat te halen en samen de vestiging verder te laten groeien.

Wat jij meebrengt:
Voor deze functie van Assistent Vestigingsmanager bij LKQ in Echt zoeken we iemand die denkt in oplossingen. Jij motiveert jouw teamleden om dit ook te doen. Jij weet de juiste snaar te raken bij klanten en collega’s. Jij houdt het hoofd koel en stelt de juiste prioriteiten. Verder bezit jij de volgende kwaliteiten:

  • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau
  • Kennis van de automotive branche of een bereidheid dit te leren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taalin woord en geschrift
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Empathie, creativiteit en oplossingsgerichtheid

Voor jou
Als Assisitent Vestigingsmanager bij LKQ in Echt heb je een uitdagende en verantwoordelijke baan. Jij houdt van een uitdaging en laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Hier word jij uiteraard voor beloond:
• Een salaris tussen de€2.650 en €3.700 bruto op basis van kennis en ervaring
• Zicht op een dienstverband met een vaste aanstelling
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (met bijkoopregeling), korting op verzekeringen
• Voldoende doorgroeimogelijkheden en de kans om je verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen
• Een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen

En wat we jou verder nog willen aanbieden is de mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness.Zodat jij na een drukke werkdag even je hoofd leeg kan maken en de volgende dag weer fysiek en mentaal fit terug aan de slag kan.

Enthousiast geworden over deze functie als Assistent Vestigingsmanager in Echt? Stuur ons dan jouw cv en motivatie. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jo Janssen, Vestigingsmanager, op het nummer 06 39 81 38 87.

Assisitent Vestigingsmanager | Echt | LKQ Fource | Werkzoeken.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6255

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.